Adriatic
 
0
 

Cjenik oglašavanja

Cjenik vrijedi od 14.08.2012. Sve cijene vrijede za godinu dana oglašavanja od zaprimanja uplate.


Privatni smještaj   
Ovisno o broju smještajnih jedinica nudimo tri paketa:

Br. smještajnih jedinicaCijena
1 - 3375 Kn (PDV uključen)
4 - 6625 Kn (PDV uključen)
7+875 Kn (PDV uključen)


Portal je preveden na 15 jezika (engleski, njemački, francuski, talijanski, češki, slovački, poljski, slovenski, mađarski, nizozemski, danski, švedski, španjolski, rumunjski i hrvatski). Opisne tekstove možete unijeti na 4 jezika koje odaberete, dok se za većinu ostalih jezika vrši automatski prijevod nakon unosa. Prostora za Vaše slike ima dovoljno, tako da možete postaviti do 20ak slika po smještajnoj jedinici.

Dodatno oglašavanje

Sa već postojećim korisničkim računom i vlastitim stranicama na našem portalu možete se opredjeliti za dodatno oglašavanje Vaših stranica unutar portala. Predstavljamo Vam 4 načina dodatnog oglašavanja na našem portalu pomoću kojih možete znatno povećati broj upita a time i rezervacija Vaših apartmana / vila.
 1. Oglašavanje u vidu bannera na svim stranicama portala.
  Mala slika + osnovni podaci o Vašem objektu će se prikazivati sa desne strane na svakoj stranici portala. Na ovaj način ćemo promovirati samo 20 objekata na Jadranu, što garantira velik broj upita. Cijena za ovaj vid oglašavanja iznosi 1250 Kn (PDV uključen) za jednu godinu.

 2. Izdvojena ponuda na stranici Vašeg grada + izdvojena ponuda kod pretraživanja.
  Kod ovog paketa Vaš objekt će biti vidljivo istaknut na stranici Vašeg grada (ispred drugih objekata koji se oglašavaju) i dodatno će biti istaknut kod pretraživanja što će Vam značajno podignuti broj upita / rezervacija. Ova opcija je rezervirana samo za 3 objekta u istom mjestu, a cijena godišnjeg oglašavanja iznosi 625 Kn (PDV uključen). Ovaj tip oglašavanja preporučamo jedino u mjestima sa većom ponudom smještajnih kapaciteta.

 3. Oglašavanje na karti - naslovna strana
  Na naslovnoj strani (najposjećenija stranica na portalu), na vidljivom mjestu postoji karta Jadrana sa 15 rezerviranih pozicija na kojima možete dodatno oglašavati Vašu ponudu. Dakle, u ovom paketu dobivate mjesto na karti i malu sličicu Vašeg objekta odmah iznad karte. Cijena godišnjeg oglašavanja iznosi 875 Kn (PDV uključen).

 4. Veliki banner na naslovnoj strani
  Veliki banner na naslovnici sa lijeve strane, Cijena godišnjeg oglašavanja iznosi 2500 Kn (PDV uključen). Pozicija sa lijeve strane pri vrhu stranice garantirano daje velik broj upita.
Za sve dodatne informacije kao i za detalje plaćanja kontaktirajte nas putem e-maila info@travelAdriatic.net.

Lijep pozdrav,
TravelAdriatic.net team