Adriatic
 
0
 

Oglašavanje apartmana hotela, kampova i turističkih agencija.


Pažljivo pročitajte što Vam travelAdriatic.net nudi, nećete požaliti..

Zašto se oglasiti na portalu travelAdriatic.net?
Zato što imamo jako veliku posjećenost, što garantira velik broj upita i rezervacija. Usporedite naš portal sa drugim hrvatskim stranicama gdje možete oglasiti Vaše apartmane.
Napomena: Alexa.com i TrafficEstimate.com su najpoznatiji svjetski site-ovi gdje možete procijeniti broj posjeta nekoj stranici.

Jedinstveno i povoljno oglašavanje Vaših smještajnih kapaciteta
TravelAdriatic.net je jedinstveni web portal namijenjen vlasnicima turističkih objekata (privatnog smještaja, apartmana, hotela, kampova, turističkih agencija) koji žele oglašavanje apartmana, reklamu za hotel ili kamp na Internetu, a da pritom imaju potpunu kontrolu nad svojim web stranicama.

Što dobivam oglašavanjem na travelAdriatic.net?
Dobivate vlastite web stranice na internet adresi http://www.travelAdriatic.net/korisnik kojima svatko može pristupati i vidjeti Vašu ponudu, poput vlastitog weba. Pritom Vas svi posjetitelji portala travelAdriatic.net mogu pronaći putem tražilice ili oglasa na našim stranicama. Ako želite možete dodatno oglasiti vašu ponudu u obliku reklame na glavnoj stranici ili reklama na stranicama pojedine regije. Više o ovom vidu oglašavanja pročitajte u našoj rubrici Marketing.

Što dalje nakon registracije?
Kada se jednom registrirate, na Vaš email pristiže obavijest o aktivaciji Vašeg korisničkog računa. Jednim klikom Vaš je korisnički račun aktiviran i možete započeti sa uređivanjem Vaših internet stranica, jednostavno i lako! Od ovog trenutka nadalje na adresi http://www.travelAdriatic.net/account ulazite u svoj administratorski dio, i unosite sadržaj koji želite. Možete:
 • postaviti izgled Vaše glavne stranice
 • definirati opisne tekstove na najviše 4 jezika, i u svakom trenutku ih, po potrebi, mijenjati
 • za ostale jezike sustav sam vrši prevođenje
 • napraviti upload slika koje želite (oko 20ak po jednoj smještajnoj jedinici)
 • ogranizirati, dodavati, kategorizirati i brisati Vaše slike
 • definirati sve objekte (apartmane, sobe i sl.) Vaše ponude, i sve informacije vezane uz njih
 • definirati cjenik noćenja za pojedine objekte
 • mijenjati evidenciju popunjenosti Vaših objekata, za potpuniju informaciju gostima koji žele rezervirati smještaj kod Vas
 • unijeti kontakt informacije
 • u svakom trenutku ažurirati bilo koje od podataka što ste unijeli
Posjetitelji Vaših web stranica, ukoliko žele napraviti rezervaciju, jednostavno kroz formu za kontakt na Vašim stranicama šalju upit za rezervacijom, koji zatim automatski pristiže na Vašu email adresu. Ukoliko želite - obavijest o upitu za rezervacijom može doći i na Vaš broj mobitela! (1kn/SMS)

Kako bi te moje web stranice izgledale?
Da ne duljimo, kliknite i pogledajte primjer web stranica oglašivača privatnog smještaja:


A koliko će to mene koštati?
Malo. Pogledajte godišnji cjenik oglašavanja ovdje.

A možete li vi to postaviti umjesto mene?
Možemo, uz jednokratnu naknadu od 300 Kn (vrijedi samo za privatne iznajmljivače). Samo nam pošaljite sve materijale na email info@travelAdriatic.net, ili poštom na
  Tetrada d.o.o.
  Put Petrića 34c
  23000 Zadar
Kako se registrirati?!
Ukoliko prihvaćate pravila korištenja, kliknite ovdje i oglasite Vaše turističke kapacitete na TravelAdriatic.NET portalu.